Sarapan pagi Oat baby

Kena pakai oat apa ya . Jenama apa pun ok ke. Kena blend dlu ke sblum masak atau masak dlu bru blend#firstmom #firstbaby #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

awak boleh refer sini. utk pemilihan oat. macam saya pakai rolled organik oat. kalau mcm besar sgt awak boleh blend halus. mcm sy, sy blend halus then campur dgn full cream yg dipanaskan. kemudian campur buah yg dilenyek kan

5mo ago

sama2 awak. cuba la buat. nnt awak pon boleh tumpang sekaki makan😁