Knape cmni erk??

Kena letak cream ape ye#ingintahu #firstmom #seriusnanya

Knape cmni erk??
5 Balas

sy guna snowhitee strawberry awak mmng berkesan ruam ii kt leher pipi sekjp je paling lama pon 2/3 hari tapi selalu kalau ank sy naik ruam sehari pon dah ok. biasa lh baby kadang berpeluh pastu kepala banyak gerak tuu yg naik merah kt bawah leher tuuu, benda tu semua normal. beli lh tak mahal pon kt tt baru rm35 tapi kena beli yg ori kt hq tauuu

7mo ago

Ye..sya pun guna snowhite strawberry,alhamdulillah sehari dh baik..stiap hari lps mndi sapu kt pipi baby,xpnh ade ruam susu dh nk msuk 3 bln.

Anak saya pun jadi mcm ni jugak haritu.saya try pakai snowhithe cream alhamdulillah dah okay sekarang

7mo ago

sama lh sehari je elok terus baik

Bepanthen. Sangat2 berkesan pulihkan rashes

sy guna sudocream

Bepanthen