Curhat dong bun

Kemaren sore bumer saya kerumah bun , alhasil sy di marahi krna ank sy ga sy pakaikan gerita ga saya bedong ..lgsung di bedong ma dy katanya nnt kaki nya bengkok lalu agak di tinggikan dada ny byr jantung nya cepat besar , g tahan aku liat nya cepet2 tak pangku tak susui tak biarkan asikuu netes biar basah bedong ny ,Alhamdulillah ny dede pipis jd syy buka it bedong lngsg sy susu i lagi 😂 anak sy 16hr bun ,. Untung aku g serumah ya bun klo serumah gmn mkn atiinya semua. Serba salah

1 Tanggapan

orang2 jaman dulu emang suka gt bun haha Alhamdulillah bunda nya lgsg gercep 😆