Brestfeeding hi mommies Nk tnya klau bf ank ..knp ank mcm nk mengamok yaa..nk kta susu x keluar susu

Keluar ja ada time mood dia baik ad time mood nk mengamok ada tips tak nk elak ank mengamok time bf...#ingintahu #firstbaby #firstmom #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Banyak faktor: 1. Cara lekapan mulut bayi yg betul di areola, bukan di puting 2. Cek bawah lidah anak, ada tounge tie ke tak. 3. Cara dukung bayi ketika menyusu.