Hamil 7 minggu, Ibu2 ada tak pengalaman mcm saya?

Keluar cecair coklat seakan keputihan &kemudian bebarapa lama slps itu keluar lendir kemerahan. Kebetulan sy ada buat rawatan gigi tadi. Cabut gg sbb dah goyang. Doc ckp xda effect pd kandungan. Maaf gambar agak sensitif.#seriusnanya #ingintahu

Hamil 7 minggu, Ibu2 ada tak pengalaman mcm saya?
3 Balas

Semalam sy dh ke hospital check sbb darah makin byk. Dh scan. Kantungnya ada dlm rahim tp janin xnmpk lg. Doc bg date baru utk app & risiko keguguran mmg ada. Sampai hr ni darahnya masih ada, kluar seakan period. Sy bersedia terima segala kemungkinan. T.kasih semua. Doakan saya kuat ya.