Hamil 7 minggu, Ibu2 ada tak pengalaman mcm saya?

Keluar cecair coklat seakan keputihan &kemudian bebarapa lama slps itu keluar lendir kemerahan. Kebetulan sy ada buat rawatan gigi tadi. Cabut gg sbb dah goyang. Doc ckp xda effect pd kandungan. Maaf gambar agak sensitif.#seriusnanya #ingintahu

Hamil 7 minggu, Ibu2 ada tak pengalaman mcm saya?
3 Balas

hi saya pun 7minggu dua hari lepas ada spotting macam ni juga. check klinik doktor ckp belum nampak Sgt janin dia kata tggu 2minggu dtg balik. dia kata selagi xda keluar darah tu should be ok. tapi yela kita risau la.lg2 xnampak janin lg.