Jom share link barang free baby!

Kelmarin sy dapat freebies dari huggies. Google je "free trial pack huggies" & sy sign up bgtau details. Next sedang menunggu dari drypers my. Sy banyak type free trial barang baby. Mommies ada tahu tak link2 lain untuk collect freebies baby? Thank you. ps: sebelum ni sy request free susu ibu dari anmum.. dapat juga 😊 Kena sabar menunggu, barang free kan huhu

Jom share link barang free baby!
1 Balas

sorry out of topic. tp kalau boleh boik*t la huggies. sebab one of brnd israh*ll. banyak lagi sis brand lain yg kita boleh bagi anak try and bagi sample 😊😊