Kehamilan 10 Minggu

Kehamilan sy ke 10 minggu ne,sy masih tak da rsa dengn sensitif bau n morning sickness nomal kah tu? #firstbaby #ingintahu #bantusharing

8 Balas

Normal dik..Sis klo blh xnk morning sickness..seksa sgt dik..xleh bau mcm2,,mkn pn xleh..klo blh mkn mesti lps mkn muntah balik mknan tu..Ya Allah perit sgt🥲🥲 ni dh 30w pn mlut msih xsdp nk mkn lg😮‍💨😮‍💨😮‍💨

Normal..sy pn xrasa apa2 dr awl preganant tu mlainkan kemalasan yg amat & cepat kenyang tp cepat juga lapar 😆

Normal. Saya start 12 minggu baru rasa. And menyesal pula bila macam tertunggu tunggu akan ada alahan or tak 😅

normal...jgn diminta🤧...bila da kene hmmm srius teruk 🥲

Normal. Bukan semua orang merasa morning sickness tu🙂

alhamdulillah...normal...Saya pun sama...

normal sis

nrmal sis