TANDA AWL KEHAMILAN?

Kebelakangan ni sy kuat sgt tido padahal sy org nya bukan mcm tu..buat apa apa sikit penat..dan puti*g saya sakit ..dah lewat 6 hari period .. husbnd suruh chck sbb tgk sy tido je keje nya 😂 double line ke? #secondbaby

TANDA AWL KEHAMILAN?
11 Balas

saya pun awal hamil sakit tetek,saya ingatkan nak mai piriod sebab biasa mcm tu, lewat piriod 3hari saya cuba test tapi -ve jd saya fikir sakit tetek nak dtg piriod, prnah satu kali masa tunggu nak balik kerja punya semput penat tiba2 saya rasa, lepas 5hari lewat piriod saya cuba test terus keluar double line 😄😄😄

same symtomps masa awal² saya hmilan, tak pernah tido siang time off day, boleh tidor atas sofa 🤣 . anyway, congrate dear 💕

1y ago

terima kasih mommy ❤️

Alhamdulillah, tahniah... Sy pun masa awal2 tu mcm tu... Tapi sy check Sebelum due period, sekarang dah nak masuk 28w..take care ya..

1y ago

Awk check sebelum due period tu brp hari sebelum ek?

tahniah sis dh pekat tu double line semoga di permudah kn urusan sis...doa kn sy juga 5years mnggu

1y ago

amin3...🙂

Sama mcm sy sis. Ngantuk gila2, and banyak gila tidur time pregnant ni. Baru 5weeks 🥰

1y ago

hehehehe...ada geng

Alhamdulillah tahniah..... doakn sy jgk blh dpt baby second Aamiin

1y ago

Insha Allah semoga di permudahkan segala urusan kita ❤️

tahniah puan n suami...take care.

1y ago

terima kasih puan ❤️

alhamdulillah..tahniah🥰

1y ago

terima kasih ibu ❤️

Ye 2 line tu, tahniah

1y ago

terima kasih mommy ❤️

congrats mommy!

1y ago

terima kasih 😭🥰