Hai mommy knpe yek baby 9bulan asik merengek pas2 nk kita dpn dia..

Kdng2 nk msk pon xblh sbb ank mrengek smua xkena..tdo skjp2 dy dari lahir smpai 9m xpnh buai..bila pg dy akn ngis bria2, cm kena dera..and kita dok dpn dy pon dy still ngis..knpe ae? Sb. Dlo abg dy xda cm dy..kdng2 papa dy cty bru blh bt kjje..#pleasehelp

2 Balas

normal.. anak sye pun mcm tu.. tgh fasa separation anxiety..

cm mne awak atasi nya ? kdng2 stress gak kena bt keje laju2

6mo ago

ank sy ni klo da bngn pkol 10.30pg..dlm pkl 12pm nk tdo blik pdhl dy akan tdo balik pkol 2pm sme gn abg dy..klo xbg tdo dy mngmuk or tdo sndri..pkol 2pm kita souh tdo dy xnk..tp nk ngis je..thn mata nnti abg dy bngn bru dy nk tdo..sy smpai xthu nk atur waktu tdo dy..sy pon msk 1 lauk..sbb suami balik 1pm tok lunch so mmg trkjr2 klo dy mrgam..