Pampers Untuk Newborn

Kbiasaannya ibu2 beli pampers brand apa untuk newborn babies? Sy kandungan nak masuk 7 bulan tp belum shopping pampers.. Tq ibu2 ❤️❤️❤️ #firstanak

90 Balas

Sy pun belum beli lagi pampers untuk baby newborn #first baby too #6 months

Sy beli drypers..dr ank first smpai ank ke 3 mmg setia dgn drypers..🤗

Kali ni firstime cuba mikubi.. Nampak berkualiti dan murah 👍👍👍

Saya beli pet pet.. sbb ada combo saiz NB dgn S.. selamat bershopping

sy beli petpet .. biasenye okey utk kulit bby yg snsitif or ruam

Saya beli offspring, sbb tkot ank sensitif, for now Alhamdullilah

5y ago

Yes2 offspring highly recommended

sy beli dryper touch utk NB beli 1 pck..dan size S 1 pck.

huggies kalau baby boy, pki drypers selalu sangat bocor

Drypers touch....soft sgt sesuai utk baby

Huggies sis. Sy rasa paling terbaik.