Bersalin waktu PKP

Hi kawan2, ada yg nk share pengalaman bersalin semasa tempoh PKP ni tak? Suami boleh teman ke kita bersalin? Cm mana dgn waktu melawat? Boleh ke anak2 dtg tgk mak dia kt hospital? Ada sekatan jumlah pelawat ke? Saya bakal bersalin 6 april ni. Berharap sangat ada yg share pengalaman time bersalin waktu pkp ni...bersalin kt hospital kerajaan ye.

14 Balas

x blh.. nak melawat pun tk boleh.. hantar mknn/beg baju hntr dkt guard tu je

Xbole sis...hya pesakit shj..suami bole dtg waktu nk urus discharge shj

Terima kasih semua atas maklum balas rakan2..

Maklumat ni saya dpt dri fb.