Susu dupro tak elok?

Kawan saya adik dia misi di KK. Adik dia cakap susu murah yg packaging dia dalam plastik macam dupro tak elok utk baby, boleh menyebabkan bayi terbantut, speech delay dan macam macam lagi lah. Betul ke?

1 Balas

Tak betul 😊 awak nak kepastian boleh dapatkan sumber yang sahih daripada paedtrician. Itu baru bidang mereka. Nurse ni secara am hanya pembantu doktor. Mereka bukan yang arif dalam hal kanak2. Nak jadi nurse pun ada level of knowledge. Tak semua nurse yang tahu. Jadi better awak consult dengan paedtrician ya.