Sijil lahir baby

Kat sini ada tak ibu2 yang daftar sijil lahir anak di negeri lain. Contoh anak lahir di penang daftar lahir di perlis atau negeri lain. #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstbaby

7 Balas

anak sulung saya lahir kat penang...tpi daftar lahir kat kedah...boleh ja sis xdak masalah nak ikut alamat ibu atau ayah pon boleh ja😊

bole je. anak 1st saya lahir di selangor lepas tu daftar kelahiran di raub pahang. yg penting kene bawa document yg perlu.

I think can do it but just give a call to JPN and figure out.

Sorry tiada pengalaman. Puan boleh call customer care JPN.

rasanya boleh buat online je skrg kan?

boleh klu x pasti call JPN

Nak tau jugaaa