32 weeks, tp masih muntah² & berat badan semakin menurun 😢

Kandungan sy sdh m'cecah 32weeks, tp entah knp sampai skarang masih muntah² especially waktu malam, & berat badan sy pun semakin menurun, ada yg macam sy ka? 😢#pleasehelp

2 Balas

sya 30 week tiba2 muntah n xlalu mkn. mkn pun skit je utk baby. klu byk terus muntah

2y ago

sya byk minum air manis. sekurangnya ada jgk tenaga. walaupun xleh mkn

sye 36w still muntah. tapi x penah rasa berat turun hahahaaa. manjang naik jeee.

2y ago

berat badan sy semakin menurun sis, ni pun misi & doktor dh bising suruh naikkan berat badan 🥴