Spotting melebihi 10 hari

Kandungan sy baru 6 minggu 4 hari. Sy ada spotting dari 5hb smpai sekarang. Sy ada scan minggu lepas. Alhamdulillah kandungan sy normal. Sy agak risau kerana spotting sy agak lama & lately wrnanya lagi pekat & banyak. Ada tak ibu2 kat sini yg pernah alami macam saya. Sy risau sebab ini kandungan pertama sy selepas 6 tahun ttc 🥺#firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Pegi lagi ke klinik sis,rsa nya mcm xnormal klau mkin pekat&byk tu.risau tejadi apa2 dkt sis.

1y ago

Baik sis. Trima ksh 😊