Baby sonsang

Kandungan sy 36 minggu..ada chance lagi tak baby nk pusing..klau oprate slu brapa mggu ya?

2 Balas

kalau songsang ikut kedudukan baby jugak, sebab punggung baby misi saya kata lebih kurang 10cm kalau punggung dia masuk laluan. boleh normal kalau kedudukan dia mengizinkan untuk normal. kalau 36 mungkin ada peluang . kalau 37w tu better tggu je apa kata doktor . saya pun 36 minggu, khamis ni baru scan semula samada perlu czer atau tak . sebabnya kedudukan baby saya bukan songsang, tapi melintang, berisiko nyawa baby dan saya . doktor tak kata apa apa ke pasal kena refer hospital atau o&g ke ?

2y ago

hahahaha kalau mucus plug dah keluar, dalam masa terdekat la tu bersalinnya. kalau belum , maybe kontraksi palsu sebelum dia nak keluar. saya cuma harap dia dapat keluar time 38w je

awak dpt thu bby songsang berpa weks

2y ago

insyallah nanti bby ok tu