Tips Bersama Suami masa mengandung

Kandungan saya dah 5 bulan.. sepanjang pregnancy belum pernah bersama suami. So untuk pertama kalinya.. ada tips tak mommy? Perlu pakai kondom & pelincir ke? Saya masih risau kandungan.. tapi kesian suami dah lama tak dapat bersama #firstmom #ingintahu

2 Balas

Kesiannya suami sis lama betul...tak perlu pakai kondom,pakai pelincir kalau sis rasa kering,kalau tak,tak perlu,relaxkan diri,enjoy saja sis.Sex jugak beri hormon gembira yg bermanfaat untuk baby & mommy.Kalau sis rasa x selesa sbb perut membesar boleh try jenis posisi berbeza.

tips, study dlu position yg awk dan partner selesa dan sesuai dgn keadaan. no need condom, lubs prepare in case dryness.