Spotting dan bleeding tapi tiada sakit.. Cramp sakit manja Je.. Xde rasa senguggut itu normal ke?

Kandungan saya bru masuk 4 weeks... Skrg sye tengah period.. Risau juga .. 18/05 saya dtg spotting coklat dan ke esok kan pendarahan 3 hari... Yang ni masuk bulan 6 .. 18 hb juga saya dtg flek coklat bersama darah.. Cm period.. Ada x yang sama mcm saya.. Isnin nnti nak pegi check.. Ada x ibu2 pengalaman mcm ni.. Risau juga krne kandungan luar rahim. 😢😔😔rasa nak nangis...

1 Balas

bleeding time pregnant xnormal. boleh terus pegi emergency. jgn tgu lgi dh.