Kandungan 15 minggu: Boleh rasa bby gerak tak?

Kandungan saya baru nak masuk 15 minggu.. Agaknya dah boleh rasa tk bby gerak? Ke msih awal?

4 Balas

Orang cakap kalau anak 1st ni lambat sikit nak rasa baby gerak.. Jarang minggu ke 15..selalu minggu ke 20 dan ke atas.. but if dapat rasa baby gerak awal tu best lah hehehe

Saya 15minggu dh rse baby gerak at bwh pusat . Tapi kadang ii . Sejuk , saya saja mengiring atas mozek dye gerak🀣 sbb 15 minggu kan msih bwh pusat .

15 minggu tapi perut masih lembek.ada juga ke macam sy??

saya anak first, rasa masa 17 mnggu