Firstchild

Kandungan dah masuk 39w tpi still takde tanda2 bersalin, tapi selalu rasa sakit pinggang dan perut memulas.. mcm mana yer tu? Mcm mana nak bagi cepat ada tanda2 bersalin yer? Risau overdue jer skang ni 😌😌 #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

saya 38week tkde tanda2 jugak ..hari2 pujuk baby cepat keluar ..sbb dr da bgi surat tak boleh bersalin lbih overdue ..kalau boleh tknk kne induce ..😢

2y ago

kalau serah diri mmg induce dikkk..doa jer yg terbaik..insyaallah Allah permudahkan..aminn

Sama risau pulak overdue ni sy dah 39w1d. Semoga dipermudahkan urusan kita🥰