25 weeks pregnancy

Kandungan dah 25 weeks, dah boleh scan jantina ke ? em kalau scan swasta, mahal tak? nak gi dgn suami sebelum kami pjj 😌 #firstbaby #1stimemom

104 Balas

Dah boleh scan dah.. details scan 18 -26 weeks dah boleh. tempat sy rm130 utk detais scan. Utk 4d scan sbgainya 23 weeks ke atas dlm range rm 120 ke atas..🥰

Cuba sis cari kwsan sis ada sonobee tak..klau ada sis buat appointment hrga dy sngt murah dah bagi sy..penerangan y doc bgi pun sngt jelas,hrap mmbantu. 🥰

dah boleh scan dh tapi buat details scan nanti doktor scan semua sekali termasuk jantina baby. sya dah buat dah details scan and saya mengandung baby boy

sy scan kt klinik suria bndr seri alam rm50 , mse tu da 16minggu rsenye da nmpk jantina baby 😅 doc ckp sbb baby aktif sgt smpai nmpk jantina dye 🤣

buat details scan lbih pnting dr 3d, 4d... sbb nk thu kcacatn bby ada rezeki dptlh tgok jntina.. sy rezeki bby tunjuk bbird time details scan

sy buat detail scan kt swasta mase 22 week jelas dah nampak jantina baby.. doc siap zoom lagi jantina baby sy bagi sy tgok sepuas ati hehehe

Sye buat detail scan dekat klinik naura Shah alam baru 99 hinggit.. sekali nampak jantina baby..dapat cd gambar n report

sblm pegi mnum air klau rsa nk kncing than smpai scan nti baby tnjuk inshaallah

Buat scan biasa dlm 50 saja.. Ckp nk tgk jantina.. Kalau nk yg senang nmpk pegi klinik yg mmg pakar.. Detail scan mmg mahal sikit.

saya msuk trismeter ke2 mmg ulangalik hospital serdang.dr dah kasitau baby boy..xsuprise pun.tp alhamdulillah skrg dah 25w