25 weeks pregnancy

Kandungan dah 25 weeks, dah boleh scan jantina ke ? em kalau scan swasta, mahal tak? nak gi dgn suami sebelum kami pjj 😌 #firstbaby #1stimemom

104 Balas

Saya scan waktu 20w dh boleh nampak 2D rm59 kalau 5D rm140 sahaja scan kat klinik al-fateh jitra kedah alhamdulillah baby boy

Scan jantina seawal week 18 boleh dah sebenarnya . saya buat scan masa week 21 alhamdulillah nmpk clear dah jantina baby 🥰

Kalau setakat scan gender murah je awak. Below rm100. Before pergi klinik, awak call dulu tanya harga untuk scan gender 🙂

Sy buat detail scan masa 22w kt sonobee weekday 120 skli 5d dgn print sekeping gmb weekend 140 tk silap sy try cari di fb

dah boleh scan check jantina senang nanti nk beli barang baby 😊

try search ig klinik aurora , murah situ , nnti sy nk scan 5d dkt situ , hrga 120 je , kalau detail tu tk silap saya 160

boleh try google sonobee.. murah utk scan sbb sentiasa ade promo, kat situ nnti set appointment .. cuba lah😁😁😁

dah boleh...sy pun br jer dpt tgk jantina scan kt klinik swasta... aritu buat detail scan sekali time 24weeks..rm159.

nk lagi jelas pgie swasta. paling kurang pon 120 hingga 150 cm tuh je harga nye. demi sicomel kan, excited lain mcm.

kalau ikut, 19weeks boleh cek dah.. mcm sy dua dua boy.. 19weeks nampak dah, yg kali ni girl lewat sikit nampak