Mommies help

kandungan dah 15 week, normal ke scan bersujud ye? Hahaha apa ni soalan! tapi tiap kali saya scan je sebelum2 ni mesti akan bersujud. Gerammmm!! 😂 #bantusharing #ingintahu

4 Balas

Sy punya dia bagi belakang sis siap lambai sblh tangan lagi🤣br nak excited tengok dia..doc pun cakap sukahati dia je nak pusing😅

kalau baby gitu, doctor suruh sy mengiring ke kanan 2 min, then ke kiri 2 min baru telentang semula tuk scan. baby akan gerak.

baby sy dia bdiri tegak mcm nyanyi negaraku..tau laa prn pun 😂

normal