Sembang Rawak

Kandungan berapa bulan baru nampak jantina baby..#ingintahu #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

Ikut rezeki baby nak tunjuk awal ke tak. Kalau bernasib baik, seawal 14 weeks boleh nampak. Paling common 15 weeks ke atas dah nampak jelas, lg lg kalau boy. Tp ada jugak yg baby kepit kaki, sampai 30w pun tknk tunjuk jantina.

better 20 week ke ats la..nurse kat tempat saya ckp gitu. .. baru clear.. tapi atas nasib juga.. takut baby taknak tunjuk..

3y ago

oh..mcm tu