kandungan 5weeks

kandungan baru masuk 5 weeks.. normal ke stiap kali bangun dari tidur waktu pagi tu rasa cramp n sakit pinggang.. hanya waktu pagi sahaja..lepastu terasa mual memanjang tapi tak muntah.. kalau lambat makan perut rasa panas je kat dalam.. siapa ada pengalaman? agak agak normal atau tidak..

1 Balas

Normal rasanya. Kalau takde sakit teruk atau bleeding tu biasa rahim nak mengembang, awal-awal memang selalu perut berangin. Take Care :)