Cramp berkurang

Mommies, nak tanya. Normal ke waktu 4weeks perut kerap rasa cramp setiap 5-10minit dia cramp. Tapi lepas masuk 5weeks cramp tu berkurang. Sesekali je cramp nya. Normal ke ya?

2 Balas

Normal. Sy pun mcm tu masa 4w. Pergi scan tak nampak apa2 lagi. Tiap2 hari sakit perut mcm senggugut. Lepas membuang terus lega. 5w 2d pergi scan lagi dah nampak kantung. Tp cramp tu dah berkurang tapi ganti dgn loya2 😂

9mo ago

Jangan risau nanti nampak la tu 😊 ada org dah 8 minggu baru nampak kantung. Masa sy scan 5w 2d tu nampak kantung n yolk sac je. Janin tak nampak lagi.

Hi awak, sama la, i pun macam ni, 4 weeks cramps agak teruk, now masuk 5 weeks cramp i pun berkurang, normal ke ni? I first time pregnant 🫶🏻

9mo ago

Samaa now 4 weeks 6 days 🥹🤍 semoga dipermudahkann