uri bawah type 3

Kandungan 30minggu.. uri still bawah type 3, sy batuk2 dan asma... Tu pon kne time pregnant yg ni.. pregnant yg ni anak no 3, sy kkdg stress sbb batuk2 n sampai terkencing2..hari2 kne pakai pad... Batuk tak payah cakap la smpai muntah2, tp takde bende yg keluar hanya air liur dan kahak cair... Apa perlu sy buat utk bg uri ke atas? Lagi 2cm je nak ke pintu rahim... Alhamdulillah takde bleeding...

2 Balas

Cuba banyakkan sujud sis. InshaAllah semoga uri naik keats kembali

Kes awk ni hnya doc yg boleh komen. Monoh tnya doc..