Lendir putih

Kalo keluar lendir putih nak pegi hospital ke? Xsakit pun. Sikit aja keluarnya. Kandungan dah 37w

2 Balas

belum lg tu sis tunggu contraction kerap air ketuban pecah or keluar lendir berdarah baru pergi . saya hari ni 38w pun ada jee keluar lendir putih tu tp mcm lebih kurang keputihan cuma dia jernih sikit dari keputihan .

Better tunggu keluar tanda2 yg besar sis seperti kluar lendir+darah, contraction yg kerap,, tapi kalau sis was2 baik pergi pac 😊