Sakit gigi Trimester Pertama

Kalau tiba2 sakit gigi waktu mengandung ni normal ke sis semua? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

5 Balas

Normal sis , saya anak pertama pun sama . Sekarang anak kedua pun sama jugak , kalau ada gigi lubang terus g tampal ya . Banyakkan minum susu jugak sis . Kekadang2 sy tak tahan , sy makan panadol juga 1 biji . Semoga kuat . Sy pun gigi dah tampal tapi kadang2 rasa sakit berdenyut sampai nak menangis rasa .