My Milk Booster ❤️😂🤣

Kalau takde masalah gula and tak allergy lactose.... Nak share Milk Booster yang saya Consume hari hari 😂... Kecuali Chocolate.. Chocolate saya makan bila teringin je.. Yg penting ade ALMOND 🤤 SAYA obses dengan susu... And yogurt.....kurma pun hari hari consume Tapi dah habis😭😭 lupe nak beli.. 😒... Farm fresh is da BEST👍👍👍 #susu #milkbooster #Anmumlacta #anmum

My Milk Booster ❤️😂🤣
4 Balas

setiap mommy tak sama milkbooster dan milk killer dia. yg penting kena try and error utk tahu masing2 punya milkbooster. ☺️✌️ kalau mcm sy coffee adalah milkbooster sy. selain innate lactea. bila minum coffee mood sy jadi happy jadi production susu sy makin meriah dn pekat☺️

1y ago

alamak itu paling favourate🤣❤️

wah sedap tu😄 mcm sy milkbooster utk sy ialah nasi,kurma,air kosong, cheese.. tp cheese x kan nk mkn selalu kan..nt tembam plk🤭😁

Sama la milkbooster kita. Memang penggemar air yogurt farm fresh dari pregnant sampai sekarang. 🫶🏻

👍