Scan perut

Kalau swasta brpa ya anggaran kos untk scan perut ?

4 Balas

nak scan utk ape? growth scan ke detail scan ke early pregnancy scan ke nt scan ke 5d ke 6d ke 4d ke gender ke. scan ade byk jenis. boleh je carik dkt fb klinik2 yg berhampiran tmpt awk, sbb setiap klinik hrga x sama. atau pon search je sonobee. tgok ade x dkt tmpt awk.

1y ago

call klinik tu.

tmpt sy early scan rm40 je awk. tp kalau ckp nak tahu masalah period ke apa dia cek scan ovari,rahim n test urine dlm rm80

Early pregnancy roughly around rm40-100. Depends clinic mana awak pergi. Kadang cost tu termasuk urine test sekali.

1y ago

Terima kasih ya ☺️

kebanyakan rm60, tp klo awk nk jimt awk g sono clinic dlm rm30+ http://www.sono-ultrasound.com