nampak burger

kalau scan 4D nampak jantina baby dengan jelas dak ? sbb haritu scan pakar nampak burger pastu ramai kata takut keluar boboy sbb dah beli barang pink ii sikit, rajin mimpi baby girl #pleasehelp

1 Balas

ada dengar orang cakap 4d boleh nampak jelas jugak gender. kalau setiap kali scan different dr cakap girl then mmg 99% girl 😂 saya awal tu takut jugak beli barang pink sbb tahu gender awal masa 19w lepastu setiap kali scan semua Dr ckp girl sampai latest 30w haritu. saya mmg beli pink sikit2 je mostly neutral. nanti dah keluar baru nak pakaikan baby girl dgn baju cantik2 hehe