Scan gender

Kalau scan 17w apa ja yg bole kita nampak😍#pleasehelp

5 Balas

Dah boleh nampak kepala, kaki, tangan. Dengar heartbeat baby. Nanti 20w keatas boleh buat detail scan. Masa ni boleh nampak pertumbuhan fizikal baby. Kalau nasib baik, nampak jantina baby. Hehe.

3y ago

Depends pada kerjasama baby. Hahaha. Mcm saya first scan 20w, terang2 dia tunjuk hero dia. Follow up scan 26w pun sama. 😂 Cuma tak bg kerjasama utk tunjuk muka je. Kemain tutup.

17w 1d scan doktor nmpk bebird🤣 kalo baby boboy senang nk nampak bebird dia. kalo gegirl susah lgi 17w tu hahah. kena makan ice cream manis2 dulu sbelum scan😆

3y ago

Sy scan nmpk bird dh em

Ikut baby kot. Saya 12 week scan dah macam nampak gender. Excited sampai rasa nak repeat scan je bila tengok baby tendang². Kemain berpesta ye dalam tu😂

3y ago

12 weeks dah nmpak gender ke sis? best nya. sy dah 13 weeks. nk cek gender tp tkut mcm awal sgt😂

Kalau baby bg kerjasama InshaAllah boleh nampak gender da hehehe

3y ago

Ye la hahahahahahaha

better tunggu 20w keatas