pregnant anak ke 2 14w

hi. kalau pregnant anak ke 2 ni memang perut cepat besar ka? and suda bole rasa pergerakkan halus?

5 Balas

sya pun pregnant ank ke 2,hairan juga prut da bsar wlaupun bru masuk 9 minggu,skli p kkia scan masa 12 mingu nampak twin pula..😂

Sama sis sy pun da 14 minggu...mmg perut nmpk besar lepas tu seawl 12 minggu lg letak tgk kakt bwh perut mesti rasa pergerakab halus jgk

baru 13 week perut dh besar lepastu keras haha maybe ank kedua memang MCM tu kot sis sebab kita sama😂

sama dgn saya, pusat pun hampir terkeluar baru 14w 😂😂, tak sure sebab twin or sbb anak second

sama la sis...perut besar...dulu masa ank first besar mcm ni masa 6 bln..