Perut memulas

Kalau perut c ibu memulas, ada effect dekat bby jgk ke ya? risau pula nak bg bby menyusu #firstbaby #ingintahu #bfmommies

1 Balas

Tak awak. Takde isu apa pun. Demam/flu pun boleh menyusukan spt biasa. Yang awak perlu jaga, ubat-ubatan, pastikan ianya sesuai untuk ibu breastfeeding.

7mo ago

Alhamdulillah la kalau mcm tu. Lega rsenya.. alamak saya dh termakan pil chi kit teck aun 😅 tak tahan sgt tdi perut memulas+ceri beri 😩