Gugur Kan Anak

Kalau pergi ke klinik untuk tanya psl gugurkam anak.. diorg bagi ke?

11 Balas

Kalau sebb nye nk gugur 2 faktor kesihatan ke .. N doktr saranke . mesti lah boleh .. Ni kalo sbb sje2 nk gugurkn .. Rsenye .. Diri sendiri pn tawu kn.. Bole ke tidak ..

With a valid reason, yes you can. Cth: ade surat dari hospital, kandungan membahayakan, etc. Kalau saje2 nak.gugur sbb tak mau anak tu emmmm susah

Mostly klinik tak buat. Private klinik ada buat, tapi yang tertentu sahaja. Boleh tau atas sebab apa nak gugur?

Knpe nk gugur kan. Klu kandungan masih awal klinik swasta terima. Just bayaran dia mahal n kene bebel skit.

nk gugur sbb apa..ank tu xbdosa..lahirkn je sperti biasa..klo xnk bg kt org yg nk jga..

Tanak anak tu meh saya jaga. Jangan digugurkan. Dosa besar.

kebanyakkan klinik yg sye tau.. xbuat.. walau org dh berkahwin...

5y ago

Oooo.. Okkkay.. Tq...

Gugur ats sbb saja boleh.. Tp bukan sbb suka2..

Tp knp. .?😞😞

mmmm kenapa. ?