Bila erk boleh bukak buku pink?

Kalau macam nii brp minggu?boleh share x bila boleh bukak buku?

Bila erk boleh bukak buku pink?
5 Balas

Dekat dlm kotak ada kertas..2-3 tu maksudnya 4-5weeks..sama sy pon..sy cadang nk p scan bila 8 weeks nanti..buat masa sekarang mkn folic acid dengan minum susu je dlu..

Puan test upt ni pada hri pertama sepatutnya period ? atau dah delay berapa hari period? Puan ada aplikasi calendar utk check period?

kalau macam ni selalunya 4-5weeks, boleh pergi scan masa 8weeks and buka buku pink masa 9weeks

buka buku pink start dri antara 8 minggu - 12 minggu shj

8minggu keatas