Makan Iberet

Kalau kita makan iberet kencing kita, memang akan berwarna kuning ke?.. Tu normal ya? #seriusnanya #ingintahu #firstmom

5 Balas

Klu mkn iberet mmg najis hitam n kencing kuning bila waktu pagi especially klu mkn before tido. Warna je kuning tp dia still byk je keluar mcm kencing biasa. Klu pekat pastu sakit ms kencing tu kencing kotor

Setahu saya najis jd hitam, kalau kencing kuning yg pekat badan tak cukup air. Bnykkan minum air

normal ja tu rasanya, sy pun mcmtu. jgn je sakit smasa buang air ..

minum air masak banyak x?

1y ago

minum..

Normal.. mmg gitu