Period

Kalau ikotkn 7hb saya dh period tp ni dh lewat dua hari . Kenapa ya ? Saya masih menyusukan anak umur 1thn . Tp dlm hari ni saya sakit perut & asyik membuang saja .

1 Balas

mgkin lewat ckit kot...sy pon sblom nii period tratur lps brsalin....lps tu skrg ank 10 bln..period mula x tratur...kdg dtg awal bln...kdg prtengahan bln...dh xstabil...sy xpkai ubt prancang hamil...sy rancang sndri ja..... kdg faktor cucuk depo blh jd jgk lwat period