Heartbeat baby

Kalau ikot lmp skrg 8w2d, tp tadi pergi scan 6w4d sbb cycle period sy bukan 28, cycle sy 35++. Scan kantung ada baby ada, tp heartrate tak dengar. Doc kata normal n datang lagi 1 or 2 weeks utk scan. Ada ke mommies mcm sy. Sy overthinking sikit banyak tgok tiktok 🥹. Risau dah ni. Husb kata 7/8 weeks baru dgr heartbeat#firstbaby #firstmom

5 Balas

alhamdulillah takde bleed apa semua. amin InshaaAllah semoga baby sihat. thankyou sis