Cara kira minggu pregnant

Hi, kalau first day last period 2/2.. sepatutnya sekarang dh berapa weeks? Maafla first baby takde pengalaman 🤣#pleasehelp

2 Balas

hmpir sama date period dgn sy,tp sy 3/2 xtau dh brp week,klu ikutkn apps ni dh 5 week 6 days betul ka x,xtau la😅😅

1y ago

Saya dah nampak kantung. Tpi kantung tu kecik lgi. Nnti dh masuk 8 minggu kena pergi scan lgi

Sy 1st day last period 1/2, jadi sekarg baru 6 weeks.. dah buka buku pink ke atau buat scan?

1y ago

sama lah, sy pun 1/2 🤭 tp blom buka buku lgi