Ibu ibu consume susu apaa.

Kalau efferty saya tk mampu, calla milk tak boleh. Plssss bantu

2 Balas

susu hl okay sis, frisogold okay, glucerna. sebab sy ni ada gdm. susu2 ni tak menaikkan gula sangat. sy ada bagi tau doktor susu yg sy minum ni. dia approve je cuma dia suggest pil kalsium. sebab susu bila dah trimester 2, 3 tak digalakkan sangat dah. makan pil calcium je. doktor sendiri takgalakkan n pakar pemakanan pun ckp mcm tu. tapi nak makan jugak tak salah pun.. heheh.. dari kita minum air milo😂

susu segar biasa je sis