Nak bertanya

Kalau dpo3 kita boleh dapat simptom pregnant dah ke? Sebab saya tiba2 demam,sakit badan2.. #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

3 dpo terlalu awal untuk simptom pregnancy sis. implantasi paling awal 6 dpo, paling lambat 12 dpo. selagi belum terjadi implantasi, semua simptom yg awak rasa bukan simptom mengandung.

Saya kalau demam & sakit badan tu tak kira masa dia dtg, time preggy or tak. Tp tiap badan lain2. Sis try check upt bila dah dpo9 nanti, kalau samar In Sha Allah ada

6mo ago

Macam pelik tiba2 demam,tunggu lewat period baru test,harap2 ada la..