Basuh pakaian baby

Kalau dah masuk 28weeks boleh dah ke basuh pakaian baby apa semua? Sebab first time jadi mom So taktahu sangat, takut basuh awal awal nanti kena basuh balik. #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstbaby

27 Balas

boleh takde masalah.. nk packing siap2 brg hospital pon takde masalah n lagi bagus

Blh sis.. prepare awal2.. sb nt masuk 30 weeks mase cpt je.. tgk2 dh dkt due

tak pe basuh awl selagi tgh larat nie klau dah tak larat nnt sush pulak.

Boleh basuh dah, saya 29weeks dah siap basuh & pack hospital bag 🥰

Boleh. Saya basuh awal juga, saya simpan dalam box plastic.

dua i nnt h get cx gu& ((6%

knp lak xle