buka buku kkkl

kalau bukak buku kat kkkl kena booking appointment dlu ke ?

3 Balas

Saya baru bukak buku pink di kkkl kelmarin, w9, boleh walk in isnin-khamis tp kena dtg before 8am. Tp depends jgk atas klinik tu busy atau tak on that day. Kalau w10-w12 mmg dia suruh buat terus. 4 jam jugakla baru settle bukak buku.

Cuba awak refer kat sini rasanya ada info lengkap mengenai buku pink di kk https://my.theasianparent.com/klinik-kesihatan-ibu-dan-anak-buku-merah?utm_source=question&utm_medium=recommended Semoga membantu!

Kkkl tu kuala lumpur ke? Atau ada tmpt lain nama kkkl? Klu area klang valley biasa kena appointment dulu. Boleh Call klinik/walk in klinik utk buat appointment/buat appointment online