BREAST KECIL

Kalau breast kecil ada susu ke? Dah masuk 30w breast xde perubahan pun..xsakit & xbengkak.mmg Niat nak Bf je..#ingintahu

7 Balas

nnt susu dah keluar lps bersalin bengkaklh breast tu nnt..breast kecik or besar bkn penentu Susu bnyk siket..sy pn biase je breast tp Susu melimpah..kdg mase bb tgh bru nk nyusu pn mnyembur..y mmpengaruhi Susu nnt pemakanan ngn air y kite minum nnt..pastu kne set dlm kepala y kite nk nyusu bb..doa ngn ikhlas mse nk Susu kn bb tu..pandang dia dgn penuh kasih syg.. insyaAllah

In sya Allah ada Puan. Saiz breast bukan penentu nya. Kena rajin minta suami urut belakang badan untuk memudahkan pengeluaran. Atau pun puan google atau tanya dengan nurse di kk cara untuk urut breast bagi mudah susu keluar. Moga dipermudahkan niat puan untuk menyusukan anak.

breast kecik or besar bukan jd penentu ada ker x susu.. dulu pun saya berfikiran yg sama spt puan.. alhamdulillah ada susu. cuma nya kalau size kecik nie capacity simpanan susu tu kurang lah berbanding yg size besar. tu jer.. tp susu tu tetap ada..

Depends atas badan jugak sis. Bukan depends atas besar kecik breast. Ada yg lepas besalin baru keluar susu, ada yg 3bulan pregnant dah keluar susu

breast besar or kecil bukan penentu ada susu ke tak . yg penting usaha dan bnyk brsabar . insyaallah ada rezeki utk puan nt . amin2

3y ago

sy punya breast pn kecik je . tp alhamdulillah boleh direct bf anak smpai ke 2tahun 6bulan . yg penting puan bnykkn bersabar n positif thinking ya :)

Breast Sya kecil..lepas bersalin ada jer susu,baby Sya Nipple Confuse pun still ada susu lagi Smpai skrg walaupun tak pam..baby 6m+

Saiz x jadi mslh sis. Sma mcm sy, ank fully bf smpai 2 tahun lebih. Bra saiz 32/34 je 😂