Bersalin Czer

Kalau bersalin czer boleh makan ikan tenggiri dgn siakap ke?#mommybuntu #bantusharing

1 Balas

boleh je mkn klu takde rasa pape kat tempat jahit tu.mcm sya ank dah 4 dlm pantang cuma mkn sayur rebus ikan atau ayam bakar je takut nak mkn lain2..dah abis pantang baru berani mkn😄

4y ago

tak sya semua bsalin normal.mcm adik sya dia czer dlm patang mkn ikan bakar atau ayam dgn sayur rebus je.luka cepat baik..ikan selayang,selar kuning atau cencaru..mkn buah oren.kadang atas org ada yg mkn ok je.ank jiran czer dlm pantang mkn siakap tengiri daging last2 tempat czer berair nanah..