Sawannnnnnnn

Kalau baby terkena sawan what should we do ? Mommies² yang ada pengalaman boleh share ilmu dengan saya tak ? Sebab saya kurang faham tentang sakit sawan ni .#ingintahu #firstmom #firstbaby

SawannnnnnnnGIF
1 Balas

Ikut saranan doktor. if berlaku lagi sawan rekod anak utk tunjuk dkt doktor. Banyakkan tanya dkt Doktor sbb sawan ni byk punca. ada yg sebab demam, ada yg sebab jangkitan ada juga sbb penyakit rare, x lupa juga yg autism. Jadi benda yg triggered sawan juga berbeza. blh juga join komuniti ibu2 dkt group fb or tele jika ada. Dpt lebih byk input