Berak baby

Hi, kalau baby mix fm+bf kena hari hari berak ke ? Tpi fully fm lah#ingintahu #firstmom

1 Balas

Kalau fm kena berak at least sehari sekali/2. Sebab fm ni cepat mengenyangkan dan agk lmbt dihadam berbanding susu bf.

9mo ago

sekurang kurangnya anak ada berak lah tp kalau anak kerap buang angin dan kencing ok laa.. pantau jg yg tu ya, x semestinya berak saja. Kalau baby x meragam nangis sebab kembung perut maksudnya semua ok dan baby selesa..